Lehető legmagasabb ár

Eladóként az egyik legfontosabb dolog természetesen, hogy végül mennyiért sikerül ingatlanunkon túladnunk. Tapasztalatlan, vagy a gyors bevételt szem előtt tartó ügynöktől ezt nehezen várhatjuk el, ezért fontoljuk meg kinek szavazunk bizalmat.

 

Ügyfélközpontúság

Ha ingatlanügynököt vagy irodát választunk, fontos tudnunk, hogy nem csak egy leszünk a sok kliens közül, akinek ha kérdése van nem lesz egy tucat válasszal lerázva, valódi segítséget kapunk, ez a teljes eladás folyamatát meg fogja könnyíteni.

 

Kizárólagosság

A kizárólagos megbízással elkötelezzük magunkat az ügynök/iroda felé. Ilyet csak akkor tegyünk, ha tényleges és komoly előnyünk származik belőle!

 

Megfelelő prezentáció

Az ingatlanügynök a lakás eladásának folyamatában bennünket képvisel az érdeklődőkkel történő kommunikációban. Ha ezt nem az erre legalkalmasabb ember végzi, hanem olyan, aki az ingatlan bemutatását, annak előnyeire, egy pozitív kép kialakítására kevés hangsúlyt fektet, az akár egy jó vásárló elvesztését is jelentheti.

 

Ügyvédi segítség/háttér

Az ingatlaneladás sok buktatóval járhat, fontos tudnunk, hogy tapaszt és megbízható ügyvédi háttérrel rendelkezik ügynökünk.

 

Szakszerű fotózás

A jó ingatlanosok csak tapasztalt fotósokkal dolgoznak, az internet világában is érvényes a szabály: egy kép többet ér ezer szónál.

 

Segítség a költözésben

A plusz szolgáltatások, mint például megfelelő partnerek biztosítása a költöztetésben szintén megkönnyíti az életünket.

 

Érdeklődők körültekintő ellenőrzése

Ki szereti, hogy vadidegen emberek járkálnak a lakásában? Sajnos ez ingatlaneladáskor elkerülhetetlen, viszont megnyugtató, ha tudjuk: az ingatlanosunk elé körültekintő, és csak olyan embert fog a lakásunka bevezetni, aki a lehető legalaposabban leellenőrzött. Irodánk például csak és kizárólag a magát telefonszám, igazolvány és lakcímkártya segítségével igazoló érdeklődőknek mutatja meg az ingatlant.

Vélemény, hozzászólás?